reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Son Dakika 19 Kasım 2017 2435 Görüntüleme

Fuar Alanı İhalesi 25 Aralık’ta İhaleye Çıkıyor

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi AŞ.’nin hissedar temsilcileri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Ankara Ticaret Borsası Başkanları ve Akyurt Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesinde bir araya geldi.

Fuar alanı ile ilgili ihale aşamasına geldiklerini belirten Mustafa Tuna, bir an önce inşaata başlanacağını ve Ankara’ya hizmet edecek yapının hayata geçirileceğini ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akyurt’ta yapılması planlanan fuar alanıyla ilgili, “Daha önce mutabık kalınan proje için ihaleye çıkılacak. Düzgün bir müteahhitte denk gelinirse, hızlı bir şekilde inşaatı tamamlanır ve hizmete sunulur. İnşallah ihaleden sonra kısa bir sürede tamamlanır” dedi.

Toplantının ardından açıklama yapan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş  ise “İhale ilan tarihi 24 Kasım 2017 olarak belirlendi. Bu süreden 1 ay sonra, 25 Aralık 2017 tarihinde ise ihale edilerek inşaat çalışmaları başlayacak. İhale tarihinden itibaren 1 yıllık süre içerisinde de inşaatın tamamlanmasını ve hizmete açılmasını hedefliyoruz. Akyurt’a ve Ankara’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İşsizliği kaybettik mi?

İşsizliği kaybettik mi?

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com