reklam
Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt serbest fabrikalar bölgesinde, medikal malzeme üretimi yapılan bir fabrikada çıkan yangın kontrol
reklam
Ana Sayfa Genel, Siyaset 22 Kasım 2023 598 Görüntüleme

Arslan başkanlık için MHP’den başvuru yaptı

Akyurt’un esnaflarından daha önceki dönemde MHP Akyurt İlçe Başkanı olan Hakan Arslan, MHP’den Akyurt Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulundu.

Adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Hakan Arslan, “Akyurt’umuzun daha iyi bir noktaya gelmesini bir sorumluluk olarak görüyorum. Sizlerin desteğiyle ‘Daha yaşanabilir bir Akyurt’ hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Arslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2024 Mahalli İdareler Seçimleri için; doğduğum, doyduğum, büyüdüğüm, hayatımın birçok anını geçirdiğim ilçemize daha fazla katkı sağlamak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundum. İlçemizi Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olarak yeniden inşa etmek için tüm çabam ve gayretimle çalışmalarımı sürdüreceğim. Ankara’da bugüne kadar MHP yönetimindeki belediyelerimiz, yerel yönetimde örnek çalışmalarla büyük başarılar elde ettiler. Akyurt’umuzda da MHP’li bir belediye, yeni başarıların öncüsü olacaktır. Akyurt’umuzun daha iyi bir noktaya gelmesini bir sorumluluk olarak görüyorum. Sizlerin desteğiyle ‘Daha yaşanabilir bir Akyurt’ hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Akyurt Haber Gazetesi

Akyurt Haber Gazetesi

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com