Akyurt’ta akşam saatlerinde meydana gelen sel nedeniyle bir kişi iş yerinde elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. İlçe genelinde etkili olan yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda sel suları doldu taştı. Vatandaşların evlerini su basarken araçlar ise yollarda kaldı. Akyurt’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yetkililerden bilgi aldı. AFAD, UMKE, AKUT, JAK ve itfaiye ekipleri selde mahsur kalan vatandaşlara yardımcı olurken, ilçede kriz masası kuruldu. İlçede oluşturulan kriz masasını İsmail Çataklı koordine ediyor. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık da sahada bulunan ekipleri yönlendiriyor. Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ile Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de ilçedeki çalışmalara destek oluyor.Bir kişi yaşamını yitirdiMeydana gelen sel nedeniyle Muhammet Şahin (21) iş yerinde elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. İlçeye elektrik henüz elektrik verilemezken, ekipler trafolardaki çalışmalarını sürdürüyor. AFAD, ASKİ, UMKE, AKUT, JAK ve itfaiye ekipleri su basan ev ve iş yerleri ile caddeleri, sokakları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca AFAD, bölgede devam eden arama kurtarma çalışmalarında AFAD, JAK, PAK, İtfaiye, AKUT, ANDA ve Kahramankazan Arama Kurtarma ekiplerinden toplam 187 personel ve 7 bot görev yaptığını bildirdi.
Akyurt’ta Araç Patlaması: LPG Tesisatı Faciası
Ankara'da Park Halindeki Araçta LPG Patlaması: Yangın Maddi Hasara Neden Oldu Akyurt ilçesinde park haAkyurt sel afeti yaşadı
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Akyurt’ta Araç Patlaması: LPG Tesisatı Faciası
-
Çocuklar Akyurt’ta Araç Lastiğini Kestiler
-
Akyurt’ta Ücretsiz Yüzme Kursu Kayıtları Başlıyor
-
Akyurt’ta gün geçtikçe fabrika sayısı artıyor
-
Kereste fabrikasında yangın çıktı
-
Ankara’da Sahte Bal Üretimine Büyük Darbe
-
Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın Çıktı
-
Freni Patlayan Araç Markete Daldı
-
Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı
-
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor
-
Akyurt için göreve talip olan belediye başkan adayları
-
İşsizliği kaybettik mi?