reklam
Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt serbest fabrikalar bölgesinde, medikal malzeme üretimi yapılan bir fabrikada çıkan yangın kontrol
reklam
Ana Sayfa Genel, Sağlık, Son Dakika, Yaşam 14 Mart 2024 150 Görüntüleme

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt’ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yarı olimpik yüzme havuzu tesisi projesi tamamlandı.

Proje hakkında açıklama yapan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık; “Bugüne kadar Akyurt’umuza farklı alanlarda birçok yapı kazandırdık. Göreve geldiğimiz günden itibaren en büyük hizmetimizi yine gençler için hayata geçirdik. Akyurt Belediyesi olarak en büyük amacımız başta gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza spor alışkanlığı kazandırıp, spor ruhunu aşılamak. Spor alışkanlığı kazandırmanın yolu da tesisleşmeden geçiyor. Bu sebeple her yaş grubundan vatandaşımızın kullanabileceği büyük ve modern bir tesisin yapımını tamamlayıp hizmete açtık. İlk etapta yüzme havuzlarımız, hamam ve fitness salonlarımızı hizmete açtık. Kayıtlarımız başladı. Akyurtlular tesisimize giderek ya da telefonla Belediyemize ulaşarak kayıt yaptırabiliyorlar. Akyurt’umuza hayırlı olsun”diye konuştu.

Akyurt merkezde bulunan tesis 6 bin metrekare arazi üzerinde, 13 bin metrekare inşaat alanına sahip, içinde 2 tane yarı olimpik yüzme havuzu, 2 çocuk havuzu, 2 sauna, 2 jakuzi, 2 fitness salonu, 2 hamam, mescit, abdesthane, giyinme odaları, hakem odaları, çocuk oyun alanı, fuaye, çok amaçlı kapalı spor salonu, 12 derslikli gençlik merkezi ve bir büyük hobi odası yer alıyor,

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com