reklam
Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt serbest fabrikalar bölgesinde, medikal malzeme üretimi yapılan bir fabrikada çıkan yangın kontrol
reklam
Ana Sayfa Genel, Güncel 14 Kasım 2023 559 Görüntüleme

Belediye Başkanı Ayık esnafı dinledi

Akyurt’ta bulunan esnafları Belediye Başkanı Hilal Ayık ziyaret ederek onları dinledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan esnafları ziyaret eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Akyurt esnafının ihtiyaçlarını bire bir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren başkan Ayık konuşmalarında: “Akyurt’u daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için halkımızla bir araya gelerek görüşlerini, fikirlerini almaya özen gösteriyoruz. Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı düşünüyoruz. Onların menfaatleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her fırsatta ilçemizin ekonomisine katkıda bulunan esnaf ve sanatkârlarımızla bir araya geliyoruz. Her birinin kazançlarının bereketli olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com