reklam
Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt serbest fabrikalar bölgesinde, medikal malzeme üretimi yapılan bir fabrikada çıkan yangın kontrol
reklam
Ana Sayfa Genel, Güncel, Son Dakika 17 Haziran 2017 2229 Görüntüleme

Esnaf Akyurt’ta bir araya geldi

Akyurtlu esnaf iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kültür Merkezi Düğün Salonundaki iftar yemeğine bin 100 kişi katılırken, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener, Belediye Meclis Üyeleri ve AKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tekin Çelik de iftarda yer aldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş “Akyurt her geçen gün biraz daha büyürken, farklı alanlarda çalışmaların da yapılması gerekiyor. Akyurt halkı, hep söylediğim gibi şehirden gelirken ellerinde poşetler, filelerle otobüslerden inerdi. Artık bu bitti. Yani Akyurtlu, parasını Akyurt’ta harcıyor. Bununla birlikte hatırı sayılır miktarda esnaf kardeşimiz ilçemizde işletme sahibi olmuş durumda. Esnafların birleşerek bir kooperatif kurma zamanı geldi. Öncü olacak kim olursa olsun, Belediye olarak desteğimizi yanında bulacaktır.” dedi.

Yakın gelecekte Akyurt’ta yaşanacak gelişmelerin de müjdesini veren Ayantaş şunları söyledi: “75’inci Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ilçemizde açılacak ve Devlet Kurumu olması sebebiyle ağız ve diş sağlığınız için diğer hastanelerde almış olduğunuz hizmetin aynısını burada alabileceksiniz. Merakla beklediğiniz Devlet Hastanemizin temeli 2018 yılının ikinci yarısında atılacak, ayrıca daha önce de duyurduğum gibi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Akyurt İlçe Müdürlüğü kurulacak. Son olarak diyaliz hastaları Ankara’ya giderek tedavi olmak mecburiyetinden kurtulacak. İlçemize diyaliz merkezi açılması için çalışmalara başladık.
Bu akşam davetimize gelerek bizi onurlandıran, salonumuzu dolduran tüm esnaf kardeşlerime, teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Valiye Renkli ve Sulu Uğurlama

Valiye Renkli ve Sulu Uğurlama

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com