reklam
Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt medikal fabrikasında yangını çıktı

Akyurt serbest fabrikalar bölgesinde, medikal malzeme üretimi yapılan bir fabrikada çıkan yangın kontrol
reklam
Ana Sayfa Genel, Güncel 17 Mayıs 2016 1737 Görüntüleme

Akyurt Fuar Alanında İlginç Gelişme

Akyurt’ta yapımı planlanan ve 1 haziran seçimleri öncesinde temeli atılan Ankara Uluslararası Fuar Alanı çocukların yüzme göletine dönüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ve ASO Başkanı Özdebir’den yapılan açıklamalar soru işaretlerine neden olurken, temeli atılan ve öylece bırakılan Ankara Uluslararası Fuar Alanı çocuklar için açık hava yüzme havuzu olarak, eğlence alanına dönüştü.

1 Haziran 2015 seçimleri öncesinde temeli atılan ve bugüne kadar herhangi bir çalışma yürütülmeyen fuar alanı çocukların eğlence mekanı haline geldi. Son günlerde yaşanan yağışlar nedeniyle alan adeta gölete dönerken çocuklar serinlemek için fuar alanı temelinin bulunduğu yeri kullanmaya başladılar.

Çocuklar seçim öncesi atılan temeli ise güneşlenmek için kullanıyor.

Bazı vatandaşlar ise alanda biriken suyun çocuklar için tehlikeli olabileceğini belirterek yetkililerin önlem alması gerektiğini dile getiriyor.

Kaynak: Ufuk Gazetesi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Akyurt’a Taş Gibi Makine

Akyurt’a Taş Gibi Makine

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com