Fabrika Yangınında 3 İşçi Yandı, 2 İşçi Zehirlendi
Akyurt Sanayi Sitesindeki mobilya fabrikasında çıkan yangında 3 işçi yaralandı, 2 işçi de dumandan etkilendi.
Fabrikada talaş atma bölümünde kıvılcımlardan çıktığı tahmin edilen, yangın kısa sürede büyüdü.
Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince müdahale edilen yangın, uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.
Yangında fabrika işçilerinden Uğur Toker, Murat Kırca ve Ömer Özkan’ın vücudunda yanıklar oluştu. Hüsamettin Ünal ve Serdar Köse adlı işçiler ise dumandan etkilendi.
Ambulanslarla Akyurt Devlet Hastanesine kaldırılan işçilerden Hüsamettin Ünal ve Serdar Köse, zehirlenme teşhisiyle ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaralanan 3 işçi ise yanık ünitesinde tedaviye alındı. Fabrikada maddi hasar meydana geldi.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Akyurt Uluslararası Fuar Alanı Tamamlanacak
-
Akyurt Güvercin Parkı önünde feci kaza
-
Boşanma aşamasındaki eski koca cinayetinde 1 yaralı 1 ölü
-
Sel afeti can aldı maddi hasara neden oldu
-
Akyurt sel afeti yaşadı
-
Evden Üretenlere güzel bir fırsat
-
Komşunun Çubuk turşuları kuruluyor
-
Akyurt Ak Parti de başkan aday yarışı başladı
-
Maddi hasarlı büyük çapta olan fabrika yandı
-
Akyurt depreminde can ve mal kaybı olmadı
-
Fuar alanı inşaatı 2019 yıl sonunda bitirilmesi planlanıyor
-
Akyurt’ta trafik kazası 5 yaralı