reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Genel, Son Dakika, Yaşam 27 Mart 2017 1745 Görüntüleme

Kavşakta Feci Kaza 5 Ölü 1 Yaralı

Akyurt’ta beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobilde bulunan 5 kişi hayatını kaybederken, beton mikserinin sürücüsü yaralı olarak kurtarıldı.

Akyurt’un Kızık Mahallesi’nde 5 gencin ölümüne neden olan kaza, Çankırı-Ankara Devlet Karayolu Şehitlik Anıtı Akyurt giriş kavşağında gece saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Çankırı-Ankara Karayolu Akyurt ilçesi girişinde24 yaşındaki Ali Tosun’un kullandığı 06 KA 395 plakalı otomobil ile Hüseyin Dal (25) kontrolündeki 06 AGU 27 plakalı beton mikseri kavşakta çarpıştı. Otomobili bir süre sürükleyen beton mikseri refüjdeki ağaçları devirdikten sonra durabildi.

Kazada, Ankara’daki bir halı sahadaki maça gittikleri öğreneilen gençlerden otomobil sürücüsü Muhammet Ali Tosun, araçta bulunan amcasının oğlu 18 yaşındaki Burak Tosun ile aynı yaştaki Yaşar Ünal ve 16 yaşındaki Erdinç Kaya öldü.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Otomobilden çıkarılarak ambulanslarla hastaneye götürülen sürücü Ali Tosun ve beraberindeki Burak Tosun (19), Yaşar Ünal (19), Erdinç Kaya (16) ve Halil Kurum, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralı olarak kurtarılan beton mikserinin sürücüsü Hüseyin Dal’ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Hafif yaralı kamyon sürücüsü Hüseyin Dal ise, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Hurdaya donen otomobil çekici ile çekilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com