reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Son Dakika 25 Mart 2017 1911 Görüntüleme

Fuar Alanı Nisan’da Başlıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek anayasa referandumu öncesinde ilk mitingini Akyurt’ta yaptı.

Akyurt Fuar Alanı’nı 2 sene içinde bitirmeyi arzu ettiklerini vurgulayan Başkan Gökçek, özetle şunları söyledi: “Fuar alanını yaparken, ticaret erbabını, sanayi erbabını bu işin içine sokmaya çalıştık. Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Sanayi Odası, Esnaf odası, TOBB, Akyurt Belediye ve Büyükşehir Belediyesi olarak 7’li ekip oluşturduk. Şimdiye kadar burasının 30 defa bitmesi lazımdı. İhale yaptık, pazarlık ettik ama fiyatı aşağı indiremedik, iptal etmek zorunda kaldık. Arkasından TOBB Başkanı ‘biz buraya artık para veremiyoruz, hisselerimizi size devredelim’ demeye başladı. Sanayi Odası da Ticaret Borsası da aynısını söyledi. Sadece Ticaret Odası kaldı. Onun üzerine toplantı yaptık. Toplantıda biz dedik ki; Akyurt Belediyesi ve Büyükşehir Belediye olarak biz kendimiz yapacağız. Siz çıkın gidin dedik. Bizim paramızı verin dediler. Seçimden önce bitirmek istiyoruz dedik. Nisan ayında başlayacağız. Anlaşmayı yapar yapmaz 2 sene içerisinde bitirmeyi arzu ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com