reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Eğitim, Genel, Son Dakika 26 Mayıs 2016 1621 Görüntüleme

Akyurt ta Projeler Yarıştı

Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 2016 Yılı TÜBİTAK 4006 Proje Sergisi kapsamında düzenlen proje şenliğinde öğrencilerin birbirinden ilginç projelere ilgi gördü.

Proje Şenliğinde bilimsel, teknik ve araştırma projeleri, sergiye katılanları hayran bıraktı.

Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlene sergiye Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Akyurt Sanayici İş Adamları Derneği (AKSİAD) Başkanı Ali Tekin Çelik başta olmak üzere birçok sanayici ve iş adamı katıldı. Projeler arasında su ile çalışan motor ve LPG li motosiklet büyük ilgi görürken., sesle hareket edip, sesle duran araçlardan, cep telefonu ile kontrollü ev aletlerine kadar bir çok proje sergilendi. Sergide, en dikkat çekenler arasında ise su ile çalışan motorun proje sahibi öğrenciler Eray Süvelek, Tahir Taşcı, Mehmet Gündaş ve Emirgan Seğmen ile LPG ile çalışan motosikletin proje sahipleri ise Emrah Keyvan ile Ahsen Çağlayan adlı öğrenciler oldu. Öğrenciler, hayata geçirdikleri projelerini anlattılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com