reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Genel, Siyaset, Son Dakika 5 Mart 2017 1434 Görüntüleme

Akyurt MHP İlçe Başkanından Şok İstifa

MHP Ankara Akyurt ilçe Başkanı genel merkezle düşüncülerin örtüşmemesi sebebiyle görevinden istifa ederek partisini yalnız bıraktı.

Ünür, açıklamasında istifa gerekçesi hakkında ise herhangi bir bilgi vermedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür ve ilçe yönetimi MHP Genel Merkezine istifasını sundu.  Ünür almış oldukları kararı Facebook hesabından duyurdu.

Ünür, yaptığı açıklamada; “03.01.2015 tarihinden itibaren, Akyurt’lu Partililerimizin oyları ile seçilmiş bulunduğum ve bu güne kadar şanla, şerefle yürütmüş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Akyurt İlçe Başkanlığı görevimden, 02.03.2017 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu’mla birlikte istifa etmiş bulunmaktayım.

Cennet Mekan Başbuğ’umun “Ülkücü Ülkücünün Öz Kardeşidir” direktifleri ve “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben” Ülküsünü şiar edinmiş bir siyasi hareketin omuzlarımıza yüklemiş olduğu görev ve hizmet anlayışı ile görev ifa etmeye çalışan şahsım ve arkadaşlarım; mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğum bir kutlu ve büyük davanın daima emrinde ve yanında olacağımız hususunu değerli kamuoyu ve Akyurt’lu hemşerilerimle paylaşır, alınmış bu kararın Akyurt’umuza ve Partimize muvaffakiyetler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim… Ne Mutlu Türk’üm Diyene…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com