reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Genel, Güncel, Son Dakika 6 Haziran 2016 2024 Görüntüleme

Mesleklerinde Duayen Olmuş İsimlere Ödül

İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (İÇASİFED), Federasyon üyesi iş adamlarından, mesleklerinde duayen olmuş isimlere “Ustaları Unutmadık” diyerek ödül verdi.

Yenimahalle’deki Ankara Konağı’nda düzenlenen ödül törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, İÇASİFED Başkanı Mehmet Akyürek, Akyurt Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKSİAD) Başkanı Ali Tekin Çelik ve federasyon üyesi iş adamları katıldı.

Duayen sanayicilerin özgeçmişlerini anlatan röportajların gösteriminin yapıldığı törende konuşan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye’nin büyümesinin sanayi üretimine dayalı olduğunu, büyüme için sanayicinin doğru işler yapması gerektiğini ve kaliteli üretim yapılabilmesi için meslek eğitiminin önemli olduğunu söyledi.

Ödül töreninde Akyurt’ta faaliyet gösteren Güleçler hazır demir ve çorap fabrikasının sahibi Metin Güleç de usta sanayici olarak ödüle layık görüldü. Metin Güleç ödülünü Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve AKSİAD Başkanı Ali Tekin Çelik’in elinden aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com