reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Genel, Siyaset, Son Dakika, Yaşam 24 Ekim 2018 2255 Görüntüleme

Başkan Yardımcısı Şener son Yolculuğuna Uğurlandı

Akyurt Belediye Başkan Yardımcısı uzun süredir kanser tedavisi gören İlhan Şener vefat etti.

Şener’in cenazesine Ankara Milletvekilleri Orhan Yeğin ve Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, siyasiler, İlçe belediye başkanları, belediye çalışanları, vatandaşlar ve sevenleri katıldı.

Şener’in cenazesi Seyyid Burhaneddin Cami’sinde kılınan öğle namazından sonra Merkez Mezarlığına defnedildi.

İlhan Şener Kimdir? 1966 yılında Akyurt’ta doğan, ilk ve orta öğrenimini Akyurt’ta, lise tahsilini Ankara Yapı Meslek ve İnşaat Teknik Lisesinde tamamlayan Şener, bir süre serbest olarak çalıştı. Çeşitli siyasi ve sivil toplum örgütlerinde kurucu üyelik görevlerinde bulunan Başkan Yardımcısı İlhan Şener, 2004 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi olmuş, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde yeniden meclis üyesi seçilmiştir. Şener aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevini de yürütmekteydi. Şener bu görevlerinin yanında Akyurt Belediye Spor Kulübü Başkanlığı yapıyordu. Uzun süredir kanser tedavisi gören Şener evli ve 2 çocuk babası idi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Akyurt Haber Gazetesi

Akyurt Haber Gazetesi

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com