reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Genel, Güncel, Son Dakika 30 Haziran 2016 2042 Görüntüleme

Akyurt’ta 510 Esnaf Birlikte

Akyurt’ta her yıl Ramazan ayında Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş tarafından ilçemizdeki esnaflara iftar yemeği veriliyor.

Bu yıl da devam eden gelenekte 510 esnaf birlikte iftar yaptı.

Başkan Ayantaş misafirlerini kapıda meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte karşılarken, vatandaşlar bu güzel geleneğin devam etmesini istedi.

Belediye Başkanı Gültekin  Ayantaş yaptığı açıklamada “Her yıl olduğu gibi bu yıl da esnaf kardeşlerimizle birlikte iftarda olmak, onların burada bizimle birlikte olması, bu birlikteliğin devam etmesi çok önemli. Özellikle ülke olarak bölücülere karşı daha güçlü olmamız açısından her ortamda bu birliğin gösterilmesi gerekiyor. Akyurtlu esnaflarımız bugün olağan üstü yağan yağmura rağmen davetimize katıldılar. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com