reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Genel, Son Dakika, Spor 26 Mayıs 2016 1456 Görüntüleme

Akyurtlu Beşiktaşlılar Şampiyonluk Yemeğinde Buluştu

Akyurt Beşiktaşlılar Platformu tarafından, Beşiktaş’ın Süper Lig’in 2015 – 2016 sezonunu şampiyon tamamlaması nedeniyle akşam yemeği organize edildi.

Beşiktaşlıların aileleriyle birlikte katıldığı kutlama yemeğinde Akyurt Beşiktaşlılar Platformu adına M. Salih Emanet kısa bir konuşma yaptı. Emanet, konuşmasında Beşiktaşlılık duruşunun Süleyman Seba’dan öğrenilen dürüstlük olduğunu söyledi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise konuşmasında “Benim Galatasaraylı olduğumu aranızda bilmeyen yoktur. Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Sezon başında da Beşiktaş’ın şampiyon olacağını söyleyenlerdenim. Şenol Güneş kendini kanıtlamış, büyük bir teknik direktör. Bu konuma gelene kadar Beşiktaş doğru hamleler yaptı. Slaven Bilic zamanında güzel oynayan takım, Şenol Güneş ile şampiyonluğu elde etti. Kim şampiyon olduysa, bunu hak etmiş demektir. Herkesin tebrik etmesi gerekir. Ben de tüm Beşiktaşlıları tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yemeğin ardından şampiyonluk pastası kesilirken, pastayı da Beşiktaşlılarla birlikte Gültekin Ayantaş kesti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com