reklam
Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt yüzme havuzu ve gençlik merkezi hizmete açılıyor

Akyurt'ta Beyazıt Mahallesinde inşaatına başlanan çok amaçlı spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayrı yar
reklam
Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Son Dakika 13 Mayıs 2016 1665 Görüntüleme

Akyurt Fuar Alanı İçin Yan Çizildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Akyurt’a yapılacak fuar alanının yapım sözleşmesine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB, Ankara Ticaret Borsası ve ASO’nun imza atmadığını söyledi.

“ANKARALILARA ŞİKAYET EDİYORUM”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde, Akyurt’ta yapılacak fuar alanının yapım sözleşmesine, daha önce anlaşmalarına rağmen TOBB, Ankara Ticaret Borsası ve ASO’nun imza atmadığını bildirerek, “Bu 3 kurum, daha önce yaptığımız anlaşmadan yan çizdi, kendilerini Ankaralılara şikayet ediyorum” dedi.

Başkan Gökçek, Ankara Rixos Oteli’nde yapılan “İdeal Kentler Zirvesi”nde Ankara ile ilgili yaptığı sunumda, Büyükşehir’in yapacağı projeler kapsamında fuar alanı hakkında bilgi verirken şunları söyledi: “Bilindiği gibi Ankara’nın küçük bir fuar alanı var. Şimdi Ankara’ya yakışan, dev bir fuar alanı yapmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi; Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) bir arayla gelerek bir şirket oluşturmuştuk. Her türlü hazırlığımızı tamamladık, altyapısını hazırladık. Tam yapım aşamasına geldik, yapım sözleşmesine Büyükşehir Belediyesi, ATO, Ankara Esnaf Odaları Birliği ve Akyurt Belediyesi imzaladı. Ancak TOBB, ASO ve Ankara Ticaret Borsası yetkilileri, bu aşamada yan çizdiler. Kendilerine de söyledim. ‘Sizi Ankaralılara şikayet edeceğim’ dedim. Her ortamda da şikayetimizi dile getireceğim. Ankaralılara kazandıracağımız dev proje için bizi yüzüstü bıraktılar. ‘Nasıl olsa Belediye bunu tamamlar’ diyerek olaydan kaçtılar. Bir şekilde elbette bunu tamamlamanın yöntemini bulacağız. Ancak bu 3 kurumun yaptıklarını da herkes bilsin” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Mutaş Mutfak Personel Alacak

Mutaş Mutfak Personel Alacak

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com